CHIST!

meu!

Entrades populars

dilluns, 16 de febrer del 2009

my music

2 comentaris:

  1. Aquest comentari el realitzo al meu blog, per opinar sobre el pas del temps.
    Primerament, vull destacar que fa més de quatre anys que no mirava aquest blog, ja que l'última entrada existent data del 2009. La finalitat de la creació del meu blog no va ser més que satisfer les demandes de la meva professora d'anglès de primer d' ESO, la Mònica Ramos. Ella volia que tinguéssim el nostre propi blog per penjar-hi vídeos i textos de forma que ella ho veiés còmodament.
    Haver de fer un comentari en un blog m'ha recordat que jo en tenia un, i que gairebé ningú hi havia comentat mai, per tant em va fer il·lusió comentar-me jo mateix el blog, després de quatre anys. Al llegir les quatre publicacions que hi havia fet m'adono que he canviat i que sóc menys estúpid del que era, però estic segur que si d'aquí quatre anys veig aquest comentari pensaré que ara sóc tant estúpid com era fa quatre anys.
    Finalment, enumeraré les entrades del blog. La primera entrada és un vídeo de Youtube que ha estat esborrat per la mateixa pàgina, segurament perquè el creador del vídeo l'ha suprimit. Era un vídeo d'una cançó dels Beatles, el títol de la qual ja no recordo.
    La segona entrada pertany a una descripció de mi mateix en anglès que la Mònica em va encarregar els primers dies de classe, i la tercera entrada és un comentari de la cançó que hi havia al vídeo. En l'última entrada hi vaig penjar una foto per fer broma amb els meus amics de la ESO, és un home pegant un nen al cap.

    ResponElimina
  2. Aquest comentari el realitzo al meu blog, per opinar sobre el pas del temps.
    Primerament, vull destacar que fa més de quatre anys que no mirava aquest blog, ja que l'última entrada existent data del 2009. La finalitat de la creació del meu blog no va ser cap altra que satisfer les demandes de la meva professora d'anglès de primer d' ESO, la Mònica Ramos. Ella volia que tinguéssim el nostre propi blog per penjar-hi vídeos i textos de forma que ella ho veiés còmodament.
    Haver de fer un comentari en un blog m'ha recordat que jo en tenia un, i que gairebé ningú hi havia comentat mai, per tant em va fer il·lusió comentar-me jo mateix el blog, després de quatre anys. Al llegir les quatre publicacions que hi havia fet me'n adono que he canviat i que sóc menys estúpid del que era, però estic segur que si d'aquí quatre anys veig aquest comentari pensaré que ara sóc tant estúpid com ho era fa quatre anys.
    Finalment, enumeraré les entrades del blog. La primera entrada és un vídeo de Youtube que ha estat esborrat per la mateixa pàgina, segurament perquè el creador del vídeo l'ha suprimit. Era un vídeo d'una cançó dels Beatles, el títol de la qual ja no recordo.
    La segona entrada pertany a una descripció de mi mateix en anglès que la Mònica em va encarregar els primers dies de classe, i la tercera entrada és un comentari de la cançó que hi havia al vídeo. En l'última entrada hi vaig penjar una foto per fer broma amb els meus amics de l'ESO, és un home pegant un nen al cap.

    ResponElimina